De leukste dagjes uit met korting!

Als het over een paar weken zomervakantie is, heb je eindelijk weer wat meer tijd om leuke te dingen te doen met familie en vriendinnen. Naar een pretpark met  http://www.uitmetkorting.nl/walibi-holland/korting-walibi-holland/ bijvoorbeeld, een leuk dagje uit voor het hele gezin. Maar, waar moet je nu zijn voor de leukste achtbanen en andere attracties? Dát hebben wij voor je uitgezocht.

Walibi

Walibi is een van de populairste pretparken van ons land. Niet voor niets, want je hoeft je hier geen moment te vervelen. Echte dappere dodo’s stappen in de supersone achtbaan Goliath voor de rit van hun leven. Gelukkig zijn er ook veel leuke attracties als je wat minder dapper aangelegd bent. El Condor bijvoorbeeld, de achtbaan waarbij je los hangt met je voeten, of de houten achtbaan Robin Hood. Behalve achtbanen zijn er ook allerlei andere spannende attracties, zoals een octopus en het ronddraaiende rad G-force. Bij mooi weer zijn de waterattracties van Walibi een aanrader. Lekker spetteren in de wildwaterbaan!

Walibi

 Toverland

Met http://www.uitmetkorting.nl/toverland/korting-toverland/ bezoek je het leuke pretpark Toverland in het Limburgse Sevenum. Dit pretpark is voor een deel overdekt, dus ook bij slecht weer zit je hier goed. Toverland is ook leuk als je je jongere broertje of zusje meehebt. Er zijn namelijk veel kinderattracties. Gelukkig zijn er ook een aantal gave achtbanen in het park, dus ook als je op zoek bent naar een beetje adrenaline is Toverland een leuk park voor jou.

 Drievliet

Ga met http://www.uitmetkorting.nl/drievliet/korting-drievliet/ naar het vrolijke familiepretpark Drievliet bij Den Haag. Ook hier kun je met het hele gezin naartoe, er zijn namelijk niet alleen veel kinderattracties, maar ook spannende achtbanen. Een van de leukste attracties van het pretpark is de 5D-bioscoop. Hierbij zie je de film net zoals een 3D film, maar daarnaast beweegt ook nog eens je stoel en geniet je van speciale geluidseffecten. Dat maakt een film kijken nog leuker!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s